Professionele realisaties

Jullie kunnen onze creatieve knowhow inschakelen om voor jullie bedrijf een specifiek ontwerp op maat te creëren.

Zo hebben we reeds volgende realisaties kunnen verwezenlijken:

Ons eerste ontwerp op maat was voor Optiek Hauman uit Zwijnaarde.
Kathleen bezorgt haar klanten een unieke door Mirja ontwerpen herbruikbare boodschappentas.

Een tweede realisatie liet niet lang op zich wachten, want zeg nu zelf … wie wil er niet zo’n originele boodschappentas meegeven aan zijn klanten? Voor onze tweede realisatie werkten we samen met keurslager Luc en Marleen uit Zwijnaarde.
Ook voor deze zaak ging Mirja vlijtig aan het werk. Het resultaat vind je hieronder:

Onze volgende realisatie betrof een heel ander maar ook zeer leuk concept.
We hadden de eer en het voorrecht om voor de shop die verbonden is aan de tentoonstelling rond Van Eyck in de Sint-Baafskathedraal te Gent een uniek ontwerp te mogen maken om hun producten die zij aanbieden op een feestelijke wijze te kunnen inpakken. Het ontwerp stond uiteraard in het thema van de Grootmeester himself. Hiervoor gingen onze leerlingen allemaal heel enthousiast aan de slag. Het winnende ontwerp is echter een combinatie geworden van onze ontwerpers Zelda en Maïssa.

Ook een leuke samenwerking was deze met EROV (Economische raad voor Oost-Vlaanderen).
Voor hen mochten we kaartjes ontwerpen in het kader van duurzaamheid en ondernemen, de toekomst van onze arbeidsmarkt en technologie en robotica in het algemeen. Na heel wal tekeningen en ontwerpen werd in het kader van corona gekozen om te gaan voor kaartjes met een vrolijke noot en die mensen tegelijkertijd een glimlach op het gezicht toveren als een hart onder de riem steken op iets moeilijkere momenten. De kaartjes werden ontworpen als postkaarten en kunnen dus gemakkelijk verstuurd worden Ze zijn ook te bestellen via onze webshop!

Ben je als bedrijf ook geïnteresseerd in een persoonlijk ontwerp? Aarzel dan niet om ons te contacteren!