Handmade by OV1

Zelfontworpen inpakpapier

en andere creatieve producten

Wie we zijn

Buitengewoon Secundair Onderwijs (BuSO) Sint-Lodewijk is een school voor jongeren met een motorische beperking.
Onze lessen en activiteiten worden ingericht met een maximale aandacht voor de specifieke noden van elke leerling zodat iedereen zich op een evenwichtige manier kan ontplooien.
We kunnen dus gerust stellen dat bij ons alles op wieltjes loopt, of toch heel veel!

Het doel van onze minionderneming is in hoofdzaak om aan de buitenwereld te laten zien welke leuke creatieve mensen er bij ons op school zitten. Regelmatig krijgen wij de opmerking van bezoekers dat zij niet wisten met welke leuke materialen er bij ons gewerkt wordt.
Bezoekers staan ook telkens verbaasd van onze creativiteit en onze mooie resultaten.
Daarom wilden wij een mogelijkheid vinden om onze zelfgemaakte producten aan de buitenwereld te tonen en eventueel ook te verkopen.

Onze minionderneming wordt ondersteund in twee vakken, de atelierwerking ‘STEAM’ waarin hoofdzakelijk het creatieve denkproces gebeurt en het vak ‘Taak en Computervaardigheden’ die vooral het logistieke en administratieve deel van de minionderneming op zich neemt.

Wat we aanbieden

Ons hoofdproduct bestaat uit geschenkpapier. Niet zomaar geschenkpapier maar origineel, uniek zelfontworpen papier door onze eigen leerlingen.

Wij hebben echter ook andere producten in de aanbieding zoals herbruikbare tassen met een originele zelfontworpen opdruk.

Daarnaast hebben we nog een aantal leuke sleutelhangers ter beschikking.

Nu even concreet, hoe worden onze producten aangeboden?

  • Ons geschenkpapier kan aangekocht worden als aparte rol in een ontwerp naar keuze. Elk patroon draagt de naam van de ontwerper. Er hangt ook een label aan met iets meer uitleg over hoe het patroons ontstaan. Daarnaast kunt u ons inpakpapier ook kopen in vaste pakketten van verschillende ontwerpen samen of als totaalpakket, alle 15 ontwerpen zitten hierin samen.
  • Onze herbruikbare tassen worden aangeboden met verschillende ontwerpen en in verschillende kleuren. Dit maakt elke tas uniek!
  • Onze sleutelhangers bestaan ook in verschillende uitvoeringen, kortom keuze en mogelijkheden genoeg.